‘Ervaar hoe leuk het sporten bij Fit4lady kan zijn!’

Hoog tijd om weer eens een lid van Fit4lady aan de mouw te trekken voor een korte blog, vinden jullie ook niet? Én voilà, dit keer lezen we het verhaal van Shanthi. Deze fanatiekeling is al een poosje trouw lid bij Fit4lady Leeuwarden. Ze sport het liefst op muziek uit de 90’s maar weet ook prima haar ritme te vinden op andere muziekgenres. Aan discipline geen gebrek; ze sport namelijk drie keer per week bij ons.

Gisteren nog, kwam Shanthi binnenlopen en riep ik van een afstandje:
‘Je kunt de weg naar de club inmiddels wel dromen, of niet Shanthi!?’
‘Noem het een gezonde verslaving, Sjoukje,’ antwoordde ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Shanthi en haar verhaal…

Sporten is voor mij een goede uitlaatklep, het geeft mij energie en het voelt goed om met je gezondheid bezig te zijn. Bovendien, het is altijd gezellig bij Fit4lady! Wij, mijn buur vriendin Marike en ik, zijn een aantal jaar geleden begonnen met de Bikini Challenge. Het doel was in elk geval om weer méér te bewegen. En ook om weer wat strakker in m’n vel te zitten. Vandaar dat ik mij destijds in had geschreven voor de Bikini Challenge.

Sjoukje vertelde mij dat het programma 8 weken zal gaan duren. Ik was achteraf vooral blij dat ik een sport had gevonden die bij mij past. Een sport waar ik écht energie van krijg! Het was natuurlijk mooi meegenomen dat ik na een poosje trainen al resultaat zag. Het motiveerde mij om minimaal drie keer per week te komen trainen. Mijn gezonde verslaving, ‘Hihi!’

Soms heb je even geen zin om je sporttas te pakken. Ik denk dat mijn medesporters dit wel kunnen beamen. Maar het fijne is dat; als je er eenmaal bent, het goed voelt! De dames van Fit4lady motiveren je. En er zijn altijd leden op de club die je kent. Dat maakt het kleinschalig en dus leuk om te komen trainen!

Het fijne aan Fit4lady vind ik de circuittrainingen. Ze zijn flexibel en kort. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt sporten. Je sport – pak ‘m beet – ongeveer 30 minuten. Maar dit maakt een workout wel intensief. De weeg momenten en gesprekken met mijn coach op de club ondersteunen mij tijdens het behalen van mijn doelen. Je krijgt in elk geval de juiste handvaten van de trainsters om te werken aan deze doelen. Het is gewoon een superfijne sportschool!

Ik heb nog een boodschap voor alle dames die dit lezen en twijfelen om deel te nemen. Namelijk; ervaar gewoon hoe leuk het sporten is. Kom een keertje meetrainen met ons! Zie ik jou de volgende keer op de club?

Sportieve groetjes,

Shanthi :)

Plan een gratis proefles

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!