Je eigen sportclub starten?

Het sportschoolconcept voor vrouwen

Fit4lady is een plek om vrouwen te helpen super effectief in vorm te komen. De leden trainen 30 minuten volop, waarna ze tevreden naar huis gaan. 

Sportcoaches helpen vrouwen het beste uit zichzelf te halen. 

Dit is het resultaat: ruim 5.000 leden beoordeelden Fit4lady met een 9,3. Fit4lady is zelfs zeven keer uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar

Als je een eigen sportclub wilt openen in de vorm van een franchise, dan is een Fit4lady club een geweldig idee.

Precies wat vrouwen nodig hebben

Fit4lady's circuittrainingen zijn ontworpen voor vrouwen, door vrouwen. Vrouwen weten hoe druk ze het hebben, hoe essentieel het is om effectief te sporten. Fit4lady biedt hiervoor een oplossing. 

Fit4lady is een slimmere sportclub. Als franchisenemer plan je vrouwen in op basis van hun behoeften, coach je persoonlijk en doe je periodiek gezondheidsmetingen. En dit alles vindt plaats in een veilige omgeving waar vrouwen zich echt op hun gemak voelen.

Wat biedt Fit4lady jou als franchisenemer?

Je collega-franchise-ondernemers en de Fit4lady Academy begeleiden jou en je coach(es) bij de start van je vestiging en daarna bij de groei van jouw onderneming. 

Je profiteert van professionele hulp bij de inrichting van je club en je zichtbaarheid in jouw verzorgingsgebied met een professioneel marketingplan op maat.

Om als franchisenemer te groeien en een topondernemer te worden, is het essentieel om je kennis op peil te houden. Dit geldt ook voor je medewerkers. Daarom organiseert Fit4lady regelmatig masterclasses over de laatste ontwikkelingen in de branche, marketing en ondernemerschap.

Heb je al een locatie op het oog?

Wij komen graag met je in contact. Patty van Alebeek en Patrick van Kemenade zijn de franchisegevers en spreken graag alle details met je door. Dat kan op locatie of online. 

Geef je contactgegevens door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact met Fit4lady? Klik hier

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*