Jouw gegevens zijn veilig bij Fit4lady

Bij Fit4lady zorgen we goed voor de info die je met ons deelt. We gebruiken je gegevens alleen om je te informeren over toffe dingen bij Fit4lady of om je vragen te beantwoorden.

We vinden het superbelangrijk om je privacy online te beschermen. Daarom doen we er alles aan om je persoonlijke info veilig te houden. Alleen onze eigen teamleden en een paar betrouwbare partners kunnen bij je gegevens, en alleen als ze die echt nodig hebben. 

Natuurlijk volgen we ook alle regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Dus, geen zorgen! We hebben alles onder controle.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Als je een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die jij ons toestuurt bewaard, zolang dit naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Fit4lady slaat de gegevens die je via de website met ons deelt op in een beveiligde omgeving. Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Je kunt dit verzoek indienen via de contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt over hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens, dan kun je contact met ons opnemen via info@fit4lady.nl.

Op de website van Fit4lady staan weblinks naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de omgang van jouw gegevens door die websites (organisaties).

Disclaimer

Hoewel Fit4lady de inhoud van deze website en nieuwsbrieven met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat je onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Fit4lady kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die is opgelopen door de aangeboden informatie.

Fit4lady behoudt zich het recht voor zonder verdere uitleg in reacties op deze website te schrappen of deze te weigeren.

Bij het bezoeken van de vestigingen van Fit4lady worden foto’s gemaakt. Deze foto’s worden veelal op de website en op onze social media kanalen gepubliceerd. Er wordt altijd van te voren aangegeven dat er een foto gemaakt wordt. Tenzij je uitdrukkelijk aangeeft niet op gepubliceerde foto’s te willen staan, gaat Fit4lady er van uit dat je toestemt in publicatie op de website en sociale media van Fit4lady. Mocht er onverhoopt een foto gepubliceerd zijn waarbij jij echt wegens privacy niet op wilt staan, dan nemen wij uiteraard maatregelen. Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina.


Contact met Fit4lady?

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*