Laat je vriendin de kracht van een 30 minuten-training ervaren

Geef haar op voor een gratis proefles

Geef je vriendin een training cadeau!

Ken je iemand die wel wat kracht en energie kan gebruiken? 

Laat haar kennismaken met Fit4lady en meld haar aan voor een gratis training. Wij plannen dan een moment in bij jouw club.

Je vriendin, zus, moeder, tante, schoonzus, nichtje, buurvrouw of collega krijgt een intake van ongeveer 50 tot 90 minuten. We laten haar zien hoe eenvoudig het is om meteen aan de slag te gaan. 

We nemen haar gezondheids- en sportdoelen door en bieden haar persoonlijk advies om deze op een haalbare manier te bereiken. Daarna gaat ze (evt. met jou) meetrainen in ons 30 minuten-circuit.

Deze introductiesessie is gratis. Ze hoeft alleen te zorgen voor schone binnen-sportschoenen, een handdoek en eventueel een flesje water voor tijdens haar workout.

Je kunt haar ook altijd opgeven bij je sportcoach of laat hier haar gegevens achter en we nemen spoedig contact met haar op!

Jouw gegevens

*
*
*

Geef de locatie van jouw Fit4lady op

Meld hier jouw vriendin aan voor een gratis proefles

Geef hieronder haar gegevens op

*
*

Als je deze niet weet, vervolg dan met haar telefoonnummer

*

Zo niet, geef hier dan de locatie voor haar op

*
Ik heb kennis genomen van het privacybeleid, waarbij mijn gegevens worden gebruikt om contact met mij op te nemen op de door mij verstrekte gegevens. Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden. Ik geef verder toestemming om mij te benaderen voor mails van Fit4lady met nieuws, tips en aanbiedingen