Sporten met korting

Fit4lady is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Sport met korting als jouw bedrijf bij een van deze organisaties is aangesloten. Werknemers kunnen tot 40% korting krijgen op een abonnement. 

Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Hoeveel korting je krijgt op een abonnement, bepaalt de werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel. 

Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage. Probeer alvast met een rekenvoorbeeld een indruk te krijgen.

Kies het Abonnement dat bij jou past!

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.


Doe de controle

Voordelen voor jou als werknemer

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. 

Maar misschien wil je besparen op de kosten van een abonnement bij een Fit4lady. Of je hebt al een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. 

In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer.

Voordelen voor jou als werkgever

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Met een bedrijfsfitnessregeling kunnen jouw werknemers sporten met korting. 

Een goede stimulans richting een gezonde leefstijl met voldoende beweging! Via Bedrijfsfitness Nederland hebben jouw werknemers de keuze uit 3.500+ aangesloten sportlocaties, een uitgebreid online aanbod en Workit. 

Voor iedereen een passende sport! In de brochure van Bedrijfsfitness Nederland vind je alles over de kosteloze dienstverlening. 

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*