Toch sporten met een blessure?

Dat kan bij Fit4lady! Probeer het zelf!
Bij Fit4lady draait alles om ondersteuning, motivatie en het bieden van een veilige omgeving voor vrouwen om aan hun gezondheid en fitness te werken. Op deze pagina delen we graag verhalen van leden die door een (tijdelijke) blessure dachten dat ze niet konden sporten. Door toch in beweging te komen, kunnen de meestel leden hun gezonde en sportieve doelen vaak toch bereiken. Lees hier hun echte verhalen!

Sporten met een slijmbeursontsteking

Dit is Lucky Brons. Door een slijmbeursontsteking was Lucky heel beperkt in haar mobiliteit en ze sliep ook nog eens slecht. Sinds ze sport bij Fit4lady gaat het stukken beter. Kijk maar eens! Lucky: “De begeleiding is top en er is ook oog voor mijn houding en hoe ik moet ontspannen. Het stretchen heeft mij ook heel goed geholpen. Ik ben super blij met Fit4lady!”

Denk je ook dat sporten voor jou niet mogelijk is. Voor veel fysieke beperkingen kunnen de sportcoaches van Fit4lady je helpen. 

Saskia wilde van haar knieklachten af

Saskia sport bij Fit4lady Grootebroek. Saskia: "In september had ik er genoeg van. Na 5 jaar niet sporten was mijn conditie minimaal, de trap werd een steeds grotere uitdaging door knieklachten. 

Ik moest iets doen en na een korte zoektocht kwam ik bij fit4lady uit. En geloof het of niet... ik vond het nog leuk ook. 

En na een paar weken sporten was ik van al mijn knieklachten af en ik stormde zoals altijd weer naar boven en beneden. Tot ik 2 weken geleden ziek werd en in deze periode weinig heb bewogen. Na een week kwamen mijn knieklachten terug en inmiddels is die trap weer een grote uitdaging geworden. 

Dus vanaf vandaag ben ik weer te vinden in de sportruimte van Fit4lady. Ik weet weer waar ik het voor doe!"

Kom ook in beweging

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*