Ongelooflijk trots. Enorm dankbaar. 

De afgelopen periode was heftig, leerzaam, maar ook heel mooi. Laat ik dan ook beginnen met het uitdelen van veel lof en complimenten. Ik ben enorm trots op alle clubs, alle franchiseneemsters, de trainsters en natuurlijk op alle sporters. We waren met zijn allen echt wel even uit het lood geslagen, maar niet voor lang. Want we gingen direct op zoek naar oplossingen. En die vonden we.

Geslaagd
We bedachten en ontwikkelden de thuistrainingen, die zeer enthousiast werden ontvangen. En we gingen buiten sporten toen dat mocht in juni. Ook zijn we direct aan de slag gegaan met onderzoeken en testen hoe we binnen de clubs op 1,5 meter veilig kunnen trainen.

Hierin zijn we dik geslaagd, want nu we alweer twee maanden open zijn, kunnen we concluderen dat het werkt. Elk team heeft de eigen club volgens de protocollen aangepast, werkt volgens duidelijke richtlijnen en heeft zoveel mogelijk sportmomenten gecreëerd in het rooster en we sporten binnen de 1,5 meter regel.

Blijf scherp
Het is wel zaak om alert te blijven. En continue óm te denken en bij te schaven. Maar daar zijn we, met elkaar, heel goed in. Zo blijkt. En dat komt vooral ook door de geweldige medewerking van onze sporters. Van jou dus. Ik ben super dankbaar dat het loopt zoals het nu loopt. Onze figuurlijke ruimte is kleiner geworden, echter het sportplezier is er gelukkig niet minder om.

Het samen trainen blijkt nog meer een teamgevoel te geven. We houden rekening met elkaar en helpen en supporten elkaar nog meer. Ik vind dit echt geweldig om te zien.

Nu is het tijd om weer vooruit te kijken en (nog) meer kansen te zoeken. En dat geldt ook voor jou. Mijn advies is dan ook om je App goed te (blijven) gebruiken. Plan een extra training of weegmoment in, kies een fijn recept uit en doe die buikspieroefeningen thuis!

Dankjewel
Ik bedank je voor jouw steun de afgelopen maanden, de franchiseneemsters plus de trainsters voor hun onvoorwaardelijke inzet en wens dat iedereen gezondheid blijft. Werk daarom aan je weerstand en blijf fit, want dat is super belangrijk. Sterk blijven, daar gaat het om. Overigens altijd. Corona of geen Corona…

Liefs en sportieve groeten,
Arina van Damme
(eigenaar van het Fit4lady concept en franchise-onderneemster van Fit4lady Hoorn, Limmen en Volendam)

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!