Marcella uit Heerhugowaard: “Fit4lady een heerlijk begin van mijn dag”

Marcella sport al ruim 3 jaar bij Fit4lady Heerhugowaard, ze voelt zicht er erg lekker bij en heeft na het half uurtje trainen een voldaan gevoel, een heerlijk begin van de dag!

Wat mij aanspreekt in de training is de muziek met daarbij de oefeningen op de step. Heerlijk vind ik het, vooral als ik ze goed onder de knie krijg…heerlijk dat bewegen!Ik wordt daar vrolijk van, vind het ook heel prettig als de trainster je motiveert om er nog meer uit te halen dan er in zit, echt even lekker knallen!

Het resultaat voor mij is dat ik veel meer energie heb gekregen. Het sporten geeft me een blij gevoel! Langzamerhand toch ook wat strakker in mijn vel en lichamelijk  voel ik mij stukken beter. Ook in mijn hoofd is het een stuk rustiger sinds ik train.

Vooral het concept spreekt mij heel erg aan, komen op de tijd die mij uitkomt, niet dat “over de top gedoe”.Gewoon de broek en het shirt aantrekken waar jij je prettig in voelt,  niet het gevoel te hebben dat je wordt bekeken, allemaal stuk voor stuk aardige dames, jong en oud door elkaar.

Heerlijk kopje koffie of thee na het trainen, gewoon lekker doen!

Hoop nog lang van jullie trainingen gebruik te kunnen maken!!!

Groetjes Marcella

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!