Hoe ik een Fitte Moeder werd

Vorig jaar ben ik voor de eerste keer moeder geworden. Fantastisch, zo’n kleine hummel. Thomas doet het goed, maar ik was wel wat aangekomen en na de bevalling vond ik het tijd om weer aan mezelf te werken. Meer conditie, fitter op mijn werk, een beetje afvallen en vooral “lekkerder in mijn vel” waren mijn doelen.

Via via hoorde ik van het “Mama in Shape” programma van Fit4lady, dat leek mij wel wat, dus heb ik mij daarvoor ingeschreven. Benieuwd naar het resultaat? Kijk naar onderstaand filmpje waarom ik het sporten echt leuk ben gaan vinden.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!