Fitte ladies aan het woord: ‘Van een negatieve spiraal naar lekker in mijn vel – dankzij Fit4lady!’

Onze leden blijven jaren lid, ze ervaren ons als een persoonlijke, kleinschalige sportclub met enorme professionaliteit. Sommige leden blijven jaren lid, anderen met een tussenpauze. Ook Arja, lid bij Fit4lady Hillegom, is na een tussenpauze terug om weer in die positieve flow te komen.

‘Terug naar Fit4lady: waar trainsters mij horen én helpen’

Arja haar verhaal gaat terug naar 2010, het jaar waarin ze startte zij bij Fit4lady. Na een aantal jaar stapt ze toch over van sportclub. De overstap voelde, op z’n zachtst gezegd, ongelukkig. 

Arja kreeg al snel last van haar rug en bekken: ze voelde zich niet fit. Niet veel later stapelden de klachten zich op. Arja kwam in een neerwaartse spiraal, met zere pezen, een muisarm en schouderklachten als gevolg. 

Stoppen met werk was een eerste stap naar een gelukkiger leven. Maar ook kwam Arja weer terug bij Fit4lady: de sportclub waar ze het wél altijd naar haar zin heeft gehad.

Fit4lady is minder belastend: ‘Ik sport weer vaker’

Nadat Arja weer bij Fit4lady ging sporten, ging het snel. Ze sport weer vaker en ontwikkelde in no-time sterkere spieren en minder klachten. 

Fitter, minder pijn én ook nog eens 4 kilo afgevallen! Hoe mooi is dat?

Hoe kan het nu dat onze training leidt tot meer succes? Onze methode is minder belastend. En tegelijkertijd efficiënt. Wanneer je overbelast bent, na bijvoorbeeld je werk, kan een ongeschikte sportkeuze dit gevoel versterken. Dat gevoel kent Arja niet meer: “sinds ik weer bij Fit4lady sport is dat gevoel weg”.

‘De trainsters zorgen dat ik train op mijn eigen niveau’

Arja sport nu drie keer per week, met elke keer minstens een dag pauze voor herstel. En altijd met veel plezier: “Het is heerlijk om hier te sporten! Ik hoef niets in te stellen en elke week afwisselingen in de step-passen. Het is gezellig en de trainsters zijn fantastisch. Eigenlijk is iedereen aardig, ook de leden onderling. Ik voel me hier thuis!”. 

“Door het programma, de circuittraining, sport ik hier graag. Fit4lady past bij mij. Goede trainsters die je persoonlijk advies geven. En als een oefening even niet lukt? Dan is er altijd een alternatieve oefening. Er is echt oog voor mij als persoon”. 

‘Met Fit4lady haal ik mijn doel!’

Inmiddels heeft Arja minder gezondheidsklachten. Rug, bekken, schouder en arm: alles gaat beter dankzij aangepaste oefeningen op Arja’s kunnen, wensen en behoeften. 

“Ik ben nu 4 kilo afgevallen en ik wil nóg sterkere spieren. Ik ga mijn doel hier absoluut behalen. De discipline is er om door te gaan!”

Maar Arja, ben je altijd even gemotiveerd om te sporten?

“Soms heb ik ook geen zin”, geeft Arja eerlijk toe. “Soms is het moeilijk om de motivatie op te brengen. Maar de motivatie komt vanzelf weer als mijn lichaam weer wat minder soepel wordt. En eenmaal weer aan het sporten? Dan is dat gevoel direct weer verdwenen en is het sporten zo weer in mijn systeem”.

Dat het er ook nog eens zo gezellig is, maakt het echt makkelijker en laagdrempeliger om die sporttas te pakken en te gaan! 

‘Sporten wanneer het mij uitkomt’

“Zonder afspraak binnenlopen, dat maakt Fit4lady zo fijn. Gewoon, sporten wanneer het jou uitkomt. Geen stress, niets opschieten, geen gehaast. Gewoon relaxt. Je kan elke 45 seconden in stromen, zo fijn!”

‘Ik heb alleen maar positieve ervaringen’

“Ik ben niet voor niets weer teruggekomen bij Fit4lady. Het concept is top. Om te beginnen krijg je echt begeleiding bij Fit4lady. De trainsters zijn er letterlijk altijd! Ik kan gaan wanneer ik wil en ik hoef geen toestellen in te stellen. Elke training is weer op maat voor mijn behoeften en wensen. Zelfs alternatieve oefeningen als ik een blessure heb.”

‘Ik beveel het iedereen aan!’

“Ik zeg tegen iedereen: ‘Joh ga naar Fit4lady’. Zo vertelde mijn vriendin laatst dat ze zich als een pudding voelde. Nou ik zou het wel weten, hup sportkleding aan en naar Fit4lady. Ik beveel het iedereen aan en promoot het echt!” 

Wil jij ook met zoveel plezier sporten? Vraag een proefles aan

Kom het eens ervaren! Plan dan nu jouw proefles in!

Clubpagina - Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!