Elke maand sterker, fitter en meer energie. Ook mentaal.

Vorig jaar april ben ik begonnen bij Fit4lady. Sporten had ik heel wat jaren niet meer gedaan. Mijn eerste doel was om mijn conditie te verbeteren en sterker te worden. Ik kampte de laatste jaren met terugkerende rug-, schouder- en nekklachten. Dor het trainen op de apparaten hoopte ik deze klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

Omdat ik een conditie van nul had en jaren niets had gedaan, ben ik langzaam begonnen. Ik heb met de coaches aparte oefeningen doorgenomen. Alles naar mijn eigen tempo en kunnen. De eerste 4 maanden ging ik twee keer per week. Elke maand werd ik sterker en fitter. Ik kreeg meer energie en voelde mij mentaal ook sterker.

Vanaf september heb ik de frequentie verhoogd naar minimaal drie keer per week. En ik kan soms de meest uitgebreide oefening meedoen! Daar ben ik dan best wel trots op. Ik vanaf dat moment ook serieus op mijn voeding gaan letten. Dat had resultaat!

Er is nu bijna 20 kg af en ik hoop er dit jaar nog een aantal af te krijgen. De support van de coaches en de dames waarmee ik sport, is fantastisch. Er wordt serieus gesport, maar ook ontzettend gelachen. Een geweldige combinatie!

– Mirjam Lugtenburg, Goeree-Overflakkee

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!