Ervaringen met Fit4lady: eindelijk een sportschool die leuk is en doet wat ze belooft

Een sportschool die leuk is

Hoe vind je tussen alle sportscholen nu de sportschool die echt bij je past? Eentje die jij echt leuk vindt? Je kunt ze allemaal proberen, maar je kunt het ook aannemen van de leden van Fit4lady! Ellen vertelt haar verhaal

Een sportschool die leuk is, waar vind je dat eigenlijk nog? Als je al vaker lid bent geweest van sportscholen ken je dat wel: je hebt een groot doel, zoals bijvoorbeeld afvallen èn fitter èn sterker worden, dus motivatie genoeg. Op de sportschool heten ze je welkom met een  aanbieding of kadootje. Starten is niet zo moeilijk, volhouden des te moeilijker. Bij dat volhouden heb ik hulp nodig. Die heb ik eindelijk gevonden in de vorm van Fit4lady.


Ik probeerde het echt, maar het lukte me niet!

Ik kreeg een schema bij mijn eerste training en mocht het al snel daarna zelf uitzoeken. De fitnessinstructeur liet mij mijn gang gaan. Door de tijd heen verslapte ik, ik sleepte mij naar de sportschool als ik al ging en ik ging ook minder vaak. De eerste tijd boekte ik nog wat resultaten. Met sporten is het net zoals met alles. Als je iets wilt bereiken moet je volhouden. Mijn doel was echt wel helder, ik wilde serieus werk maken van een gezondere leefstijl en daar hoort bewegen en vooral sporten bij. Maar waar? 

Lees ook: Kracht- en conditietraining als basis om blessurevrij te wandelen

No nonsense sporten met leuke mensen en een motiverende sportcoach

Via via kwam ik bij Fit4lady terecht en ik wist het meteen: dit is anders, dit is een sportschool die echt leuk is. Ik ben er klaar mee en klaar voor. Sporten in een goede sfeer en met begeleiding. Je traint altijd met andere vrouwen zonder verplicht te socializen. Het klinkt een beetje ‘too good to be true’ en het is echt waar.

Soms stel ik mijn sporten nog even uit als er een telefoontje tussendoor komt. Je hebt namelijk geen vaste starttijden. Een kwartier of uur later is ook prima. De training duurt 30 minuten per keer en het is gewoon erg leuk om te doen. Dat half uur maakt het helemaal aantrekkelijk en makkelijk in te passen.

een sportschool die leuk is

30 minuten per keer, dat werkt voor mij

Mijn circuittraining is super makkelijk in te passen in mijn werk- en privé leven. Hoe? Ik ga meteen door uit mijn werk. De ene keer ga ik voluit en train heel pittig met veel kracht. Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om de training iets rustiger te doen. De werkdag glijdt van mij af in zo’n training en ik ga ontspannen en voldaan maar ook vol energie naar huis. Die 30 minuten trainen per keer, dat werkt gewoon goed voor mij, ik ga graag en vaker dan ooit naar de sportschool.

Soms ga ik ‘s avonds na het eten. Mijn zoon geeft mij dan wel eens een zetje, “Kom op mam, van de bank. Sporten! Straks ben je weer als nieuw”.

Hij heeft gelijk! Een uur kost het me dan, inclusief ernaartoe en douchen. Het levert me veel op.

4 kilo lichter, sterker, blijer, zelfverzekerder

Ik train 2 à 3 x per week en ben al bijna 4 kilo afgevallen de eerste weken en nu ga ik door. 

Er is altijd onderlinge stimulans van medesporters. De trainster let goed op en moedigt je aan. Ik voel me beter, fitter, blijer en ook zelfverzekerder. 

Gezonder eten en trainen 

Er zijn leuke acties zoals de “Sugarchallenge”. Daarmee ben ik bijna 4 kilo afgevallen. De resultaten volg ik in mijn Fit4lady app waar ik ook recepten en tips vind. ”De training van de week” kun je ook op de app vinden. De training wisselt per week wat goed werkt voor mij.  Daardoor wordt het denk ik nooit saai. 

De Sugarchallenge van Fit4lady leerde mij om, naast veel bewegen en sporten, gezonder te koken en eten. Meer groenten en geen zakjes meer. 

Een sportschool die leuk is helpt bij ieder motivatiedipje

Volhouden is nu belangrijk, dat weet ik. Een motivatiedip kan nog komen, alhoewel ik mij dat niet kan voorstellen. Maar ik weet wel dat ik dan bij mijn coach terecht kan.

Twijfel je nog na mijn succesverhaal? Je kunt altijd eens een proefles doen. Geheel vrijblijvend begeleiden de sportcoaches je en je bepaalt zelf of deze training iets voor je is. Volg Fit4lady daarnaast ook op Facebook, zo blijf je altijd op de hoogte van de persoonlijke verhalen van mijn medeleden.

Proefles aanvraag

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!