Zo moeder, zo dochter

Samen sporten, bewezen effectief

Een fitter lijf, gezonder BMI, lager vetpercentage en maar liefst 10 kilo minder gewicht voor zowel moeder Jodi, als dochter Lonnet. Hoe ze tot dit geweldige resultaat zijn gekomen? Samen sporten is het geheim.

“Het leukste aan samen trainen is dat je elkaar stimuleert om vol te houden. En uiteraard de lol die we altijd samen hebben,” aldus een stralende Jodi die samen met haar dochter sport bij Fit4lady Krommenie.

Goede match gevonden
“Via via hoorden we over de fijne en sportieve sfeer bij Fit4lady. Bij vorige sportscholen liep het vaak mis door het gebrek aan goede begeleiding. De persoonlijke benadering van Fit4lady en de effectieve trainingen in relatief korte tijd leek ons een goede match. En dat klopte.”

“In het begin waren we wat sceptisch over het feit dat je alleen met dames traint, maar dat blijkt juist een super relaxte sfeer met zich mee te brengen. En we merken dat we dat extra fijn vinden,” vult Lonnet haar moeder aan. “Welk postuur je ook hebt, wat je niveau qua trainen ook is, iedereen wordt behandeld met respect en alleen al daarvan krijg je zelfvertrouwen.”

Sporten is leuk
Effectief, goed vol te houden, professioneel en een uniek concept. Het zijn de woorden die Jodi en Lonnet gebruiken wanneer Fit4lady beschrijven. “We vinden sporten nu oprecht leuk. Het lukt niet altijd om samen te gaan, maar inmiddels redden we het ook alleen bij onze Fit4lady!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!