Wat zijn de voordelen van een Coachingesprek bij Fit4lady?

Bij Fit4lady draait alles om jou: jouw gezondheid, jouw doelen en jouw succes. En om ervoor te zorgen dat je die doelen niet alleen stelt, maar ook bereikt én behoudt, bieden we iets unieks aan: persoonlijke coachingsgesprekken. 

Deze 1-op-1 sessies, die maandelijks plaatsvinden met een van onze ervaren sportcoaches, zijn een essentieel onderdeel van het Fit4lady-concept. Maar waarom zijn ze zo belangrijk, en wat zijn de voordelen ervan?

Inzicht in jouw gezondheid

Bij Fit4lady begrijpen we dat gezondheid meer is dan alleen het getal op de weegschaal. Daarom beginnen onze coachingsgesprekken - desgewenst - met een grondige Fit4lady Gezondheidsmeting. Gewicht, BMI, lichaamsvetpercentage, vochtpercentage, spiermassa, botmassa, BMR, metabolische leeftijd en visceraal vetniveau worden allemaal gemeten om een volledig beeld te krijgen van jouw gezondheidssituatie. Deze metingen vormen de basis waarop we samen jouw persoonlijke doelen kunnen stellen en evalueren, waar nodig ook bijsturen. Een uitleg over onze metingen tref je onderaan aan.

Emotionele en mentale ondersteuning

Bij Fit4lady geloven we sterk in de kracht van mentale gezondheid en welzijn. Onze coachingsgesprekken zijn niet alleen gericht op fysieke vooruitgang, maar ook op hoe het écht met je gaat. We luisteren naar je, we begrijpen je uitdagingen en we bieden ondersteuning waar nodig. Of het nu gaat om het vinden van motivatie, het omgaan met stress, of het overwinnen van obstakels, onze sportcoaches zijn er om je te helpen, elke stap van de weg.

Persoonlijke begeleiding voor jouw succes

Het unieke aan onze coachingsgesprekken is de persoonlijke aandacht die je krijgt. We willen dat je je gehoord voelt, dat je je begrepen voelt, en dat je je gesteund voelt bij jouw sportieve uitdagingen. Of je nu net begint met sporten en wat extra aanmoediging nodig hebt, of al een ervaren sporter bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, onze sportcoaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen, op jouw eigen tempo.

De Fit4lady Gezondheidsmeting-onderdelen uitgelicht:

  • Lichaamsgewicht: absoluut gewicht in kg's
  • BMI: index voor gewicht in verhouding tot lichaamslengte. Geeft schatting in van gezondheidsrisico's van je lichaamsgewicht
  • Lichaamsvetpercentage: verhouding van hoeveelheid vet op je lichaamsgewicht
  • Vochtpercentage: percentage van totale hoeveelheid vocht in je lichaam. Tekort kan leiden tot gezondheidsklachten
  • Spiermassa: percentage bepaalt hoe je energieverbruik is waardoor je overtollig vet kunt verminderen en op een gezonde manier gewicht kunt verliezen
  • Botmassa: geeft aan hoe hoog je risico op botklachten kan zijn
  • Basaal Metabolisme (BMR): waarde geeft aan wat de minimale hoeveelheid energie moet zijn dat je lichaam nodig heeft om in rust effectief te functioneren
  • Metabolische leeftijd: geeft aan wat de leeftijd van je lichaam is. Deze kan hoger zijn dan je biologische leeftijd, wat betekent dat je je metabolisme moet verbeteren. Met lichaamsbeweging bijvoorbeeld
  • Visceraal vetniveau: vet dat zich in de interne buikholte bevindt rond je vitale organen. Te hoge waarde vergroot de kans op hoge bloeddruk en Diabetes type 2. Hoe lager, hoe beter.

Fit4lady Intens: voor meer coaching

Voor diegenen die behoefte hebben aan nog meer ondersteuning en begeleiding, bieden we Fit4lady Intens aan. Met dit programma krijg je een intensieve begeleiding op de club en worden er meer coachingsgesprekken ingepland, zodat je nog meer uit jezelf kunt halen en je doelen sneller kunt bereiken.

Bij Fit4lady gaat het niet alleen om het fysieke aspect van sporten, maar ook om het mentale en emotionele welzijn van onze leden. Onze coachingsgesprekken zijn ontworpen om je te helpen groeien, zowel binnen als buiten de sportschool. Dus waar wacht je nog op? Stap binnen bij Fit4lady en ontdek hoe persoonlijke coaching jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen.

Ik probeer het gratis!

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*