Gezond afvallen met Fit4lady: dit zijn de 5 Do's en 5 Don'ts

Gratis proberen?

Gezond afvallen lijkt misschien eenvoudig, maar de overvloed aan informatie en wondermiddeltjes maakt het een uitdaging. Fit4lady begrijpt dat deze zoektocht overweldigend kan zijn en deelt vandaag vijf 'don'ts' en vijf 'do's' om je op weg te helpen naar duurzaam gewichtsverlies.

Wij begrijpen dat de weg naar een strakker lichaam een uitdaging kan zijn, maar we geloven in een positieve aanpak. Laten we samen de 5 don’ts achterwege laten en ons richten op de 5 do’s voor verantwoord en blijvend gewichtsverlies.

Lees ook: Zo houd je nieuwe gewoontes beter vol

Wat je beter kunt vergeten: De Don'ts

  1. Crashdiëten: Deze verstoren je stofwisseling en zijn niet verantwoord.
  2. Maaltijdvervangers: Een tijdelijke oplossing die je van de regen in de drup helpt.
  3. Sapvasten: Hoewel goed voor je gezondheid, leidt dit vaak vooral tot vochtverlies.
  4. Fietsen en wandelen: Goed als beweging, maar alleen hiermee val je niet af.
  5. Boeken over diëten: Leerzaam, maar pas theorie toe met beweging en minder eten.

Wat je echt moet doen: De Do’s

  1. Focus op inspanning: Gezond eten, minder maar voldoende eten en meer bewegen leiden tot logische resultaten.
  2. Krachttraining: Versterk je spieren, je geweldige verbrandingsmotor, met een total body workout.
  3. Meet je BMR: Bepaal de benodigde calorieën voor jouw ideale gewicht op basis van je basal metabolic rate.
  4. Maak van beweging je hobby: Laat sporten je focus op eten vervangen.
  5. Overwin emotie-eten: Eet om de juiste redenen en pak jezelf aan.

Gezond afvallen: een positieve stap naar een gezonde leefstijl

Het lijkt misschien veel werk om gezond af te vallen, en het is jammer dat wondermiddeltjes geen echte wonderen zijn. Maar laten we het niet als een last, maar als een avontuur zien! Fit4lady staat klaar om je te begeleiden, niet alleen naar een strakker lichaam, maar ook naar een nieuwe mindset.

Persoonlijke begeleiding voor een gezonde levensstijl

Samen maken we verantwoord en sportief afvallen leuk en leerzaam! Fit4lady biedt persoonlijke begeleiding om je te helpen de juiste besluiten te nemen in elke situatie. Het draait niet alleen om een strak lichaam, maar ook om het creëren van een verantwoorde, duurzame en positieve levensstijl. Doe mee en ontdek de kracht van een positieve aanpak!

Je kunt ervoor kiezen om lid te worden van Fit4lady met een Basisabonnement of Resultaatprogramma. Maar voor extra coaching, gezondheidsmetingen en extra aandacht kun je ook kiezen voor het 3-maanden programma Fit4lady Intens. Hierbij krijg je naast deze extra's alle voordelen van een Fit4lady lidmaatschap en kies je zelf hoe je na 3 maanden verder gaat. Bovendien kun je ervoor kiezen om er een 10-daags Fit4lady Sportvasten bij te nemen. 

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). 

Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Vrouwen vallen gemiddeld  2 tot 4 kilogram af en het gewichtsverlies gaat na het vasten door omdat je jouw lichaam in de vetverbrandingsmodus kunt houden. 

Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Probeer Fit4lady een keer gratis

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*