4 Redenen waarom een workout bij Fit4lady jouw helpt te ontstressen

Probeer het uit!
Als drukbezette moeder is het misschien lastig om je workout te plannen. Een ontbijt regelen, de was doen, de kinderen ophalen van school; als moeder heb je het elke dag druk genoeg. Hierdoor vergeet je vaak om je workout te plannen. 


Ergens ook wel logisch, want na een hectische dag is het de bank die ons uitnodigt om lekker neer te ploffen. “Verrek, ik zou nog gaan sporten!” Herkenbaar? Lees dan verder!

Wij hebben, voor alle drukbezette moeders, 4 redenen die het de moeite waard maken om je sporttas te pakken en een momentje voor jezelf te plannen. Omdat jullie het verdienen! 

Lees ook: Sporten combineren met kleine kinderen. Hoe doe je dat?

1. Een ongestoorde nachtrust

De batterij weer opladen is belangrijk voor moeders. Een goede nachtrust maakt je namelijk weerbaar; het helpt je aan een betere conditie en je krijgt meer energie. 

Wist je dat een goede conditie zorgt voor een stabiele nachtrust? Dit is gebleken uit onderzoek. Daarom is bewegen extra belangrijk!

2. Stress: I can handle it!

Iedere mama verdient een momentje voor zichzelf. Als je nog moet bedenken wat er als avondeten op tafel komt — met een beetje mazzel heb je een partner die graag kookt. Of als je baas weer wilt dat je overwerkt terwijl je daar helemaal geen zin in hebt. 

Het is dan juist even lekker om stoom af te blazen tijdens je workout. Maak van sporten jouw moment.

3. Power mom: meer energie voor jou!

Bij Fit4lady roepen we altijd: leuker sporten is lekker leven. Dat is precies waarom sporten zo belangrijk is. Met sporten boost je jouw energie en zit je lekkerder in je vel om je leven op een lekkere manier te leven.

4. Gezondheid

Met sporten werk je aan een betere conditie en word je fysiek sterker. Daarom richten de trainingen bij Fit4lady zich op zowel kracht als conditie. Je krijgt persoonlijke begeleiding met advies op maat waarmee jij werkt aan je sportieve en gezonde doelen.

Dus moeders, pak je sporttas en begin met sporten. 


Meer tips? Klik hier

Ja, ik pak een gratis proefles mee!

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*