Een lunch die lekker vult!
Varieer ook eens met de vulling
Dit heb je nodig
- 2 eieren
- 2 plakken kipfilet of vleesvervanger (champignon, kaas)
- 1 handje spinazie
- 1/2 avocado
- Stuk komkommer
- 1 tl gedroogde peterselie
- Peper
- Olijfolie
Zo maak je het
- Kluts de eieren in een kommetje samen met de peterselie, en peper naar smaak.
- Verwarm een klein scheutje olie in de koekenpan en schenk het ei in de pan.
- Draai het vuur zacht en laat het ei gaar worden. Als het ei gestold is, draai je het vuur uit. Laat de omelet even afkoelen.
- Schil de avocado en was de komkommer, snij deze in reepjes.
- Prak 1/2 van de avocado en smeer deze uit over de omelet wrap. De andere helft van de avocado snij je ook in repen.
- Leg nu de plakken kipfilet op de avocado, dan wat spinazie en als laatste de reepjes komkommer.
Oprollen en smullen maar!