Omelet wrap met spinazie (en kipfilet)

Een lunch die lekker vult!

Varieer ook eens met de vulling

Dit heb je nodig

  • 2 eieren
  • 2 plakken kipfilet of vleesvervanger (champignon, kaas)
  • 1 handje spinazie
  • 1/2 avocado
  • Stuk komkommer
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • Peper
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren in een kommetje samen met de peterselie, en peper naar smaak.
  2. Verwarm een klein scheutje olie in de koekenpan en schenk het ei in de pan.
  3. Draai het vuur zacht en laat het ei gaar worden. Als het ei gestold is, draai je het vuur uit. Laat de omelet even afkoelen.
  4. Schil de avocado en was de komkommer, snij deze in reepjes.
  5. Prak 1/2 van de avocado en smeer deze uit over de omelet wrap. De andere helft van de avocado snij je ook in repen.
  6. Leg nu de plakken kipfilet op de avocado, dan wat spinazie en als laatste de reepjes komkommer.

Oprollen en smullen maar!

Je kunt geen omelet maken, zonder wat eieren te breken!
Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*