Snel en effectief: de kracht van de 30 minuten training van Fit4lady

Ervaar het een keer!

Sportieve doelen behalen op een snelle en effectieve manier? Bij Fit4lady begrijpen we dat tijd kostbaar is, en daarom bieden we een doelgerichte en efficiënte trainingsmethode aan met persoonlijke coaching. In dit blog ontrafelen we de geheimen van onze 30-minuten gecombineerde training en laten we zien waarom Fit4lady geen gewone sportschool is.

Sportief succes dankzij persoonlijke coaching

Bij Fit4lady ben je geen onbekende. Onze toegewijde sportcoaches kennen je bij naam en begeleiden je tijdens elke training. Met onbeperkte coachingsgesprekken inclusief Fit4lady gezondheidsmeting streven we naar een persoonlijke aanpak. Actieve en gemotiveerde leden komen gemiddeld drie keer per week trainen, wat de positieve en motiverende sfeer op onze clubs versterkt.


Een doelgerichte en efficiënte sportmethode met onze circuittraining

Bij Fit4lady omarmen we een doelgerichte, effectieve aanpak. In ons circuit train je met apparaten en steps, waarbij je elke 45 seconden wisselt tussen beide. Twee rondes in het circuit staan gelijk aan 30 minuten effectieve training.

Geen gedoe met apparaten instellen en meer nutteloze tijdrovers, maar wel effectieve krachttraining! Onze hydraulische apparaten vereisen geen instellingen; je kunt direct beginnen. Grotere en snellere bewegingen verhogen de weerstand, waardoor je spieren harder werken. Dit is de krachttraining in ons circuit.


Werk aan je conditie met cardiotraining op steps en muziek

Voor het cardiogedeelte introduceren we wisselende nieuwe stepoefeningen. Onze sportcoaches leren je de oefeningen aan in verschillende varianten, zodat iedereen kan deelnemen. Met of zonder sprongetje, met of zonder draai; we bieden variatie aan om aan ieders behoeften te voldoen.


Sporten op maat dankzij betrokken sportcoaches

In het midden van de training staat altijd een sportcoach om je te begeleiden. Voelt een bepaalde stepoefening niet goed voor jou? Of kun je een toestel tijdelijk niet gebruiken vanwege een blessure? Onze sportcoaches bieden alternatieve oefeningen aan, altijd met het doel dat jij in beweging kunt blijven.


Buikspieroefeningen voor een extra uitdaging

Na de circuittraining kun je nog een stapje verder gaan op de buikspiermatjes. Ook hier word je niet aan je lot overgelaten. We nemen de buikspieroefeningen rustig met je door, vooral als ze nieuw voor je zijn. En als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, bespreken we samen met jou hoe we je huidige oefeningen kunnen intensiveren of nieuwe kunnen toevoegen.


Coachingsgesprekken inclusief Gezondheidsmeting

Onze maandelijkse coachingsgesprekken, inclusief Fit4lady Gezondheidsmeting, zijn inbegrepen bij je abonnement. We meten gewicht, vetpercentage, BMI en spiermassa. Samen bespreken we jouw doelen en resultaten, en stellen we nieuwe doelen voor het volgende coachingsmoment. 

Het kost je niets extra; het is een essentieel onderdeel van onze persoonlijke begeleiding.

Wow! Ik wil het proberen!


Conclusie

Fit4lady zelf ervaren?

Benieuwd of de persoonlijke én efficiënte aanpak van Fit4lady bij jou past? Plan vandaag nog jouw gratis proefles in bij een Fit4lady club bij jou in de buurt! Volg ons ook op sociale media om altijd op de hoogte te blijven van wat er bij ons op de clubs gebeurt. 

Liever eerst proberen met extra begeleiding en extra aandacht? Dan is Fit4lady Intens het trainingsprogramma voor jou!

Meer weten over Fit4lady Intens?

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*