Stralend in shape met Fit4lady: 4 Tips voor een Sterker en Strakker Lichaam

Probeer het gratis!

Als in het voorjaar de eerste zonnestralen komen volgen ook vaak de vragen bij Fit4lady, met namede vraag: 'Hoe strak en fit kan ik worden in 2 maanden?' Een begrijpelijke vraag, zeker na de winterperiode waarin bijna iedereen wat extra kilootjes verzamelt, zelfs onze sportcoaches. Maar, is het te laat om nog voor de zomer fit te worden? Absoluut niet! Hier zijn antwoorden en tips om jouw doelen te bereiken op een gezonde en positieve manier

Body Positivity bij Fit4lady

Het verlangen naar een strakker lichaam is normaal, vooral wanneer de zomer nadert. Bij Fit4lady moedigen we echter aan dat 'strak' niet gelijkstaat aan het lichaam van een model. Het gaat erom dat je voelt én ziet dat je lichaam sterk is. Een strak lichaam bereik je door zowel de binnenkant als de buitenkant aan te pakken.

Hoe bereik je in 2 maanden een strakker en fitter lichaam?

4 Tips waarmee je direct afvalt:

  1. Drink veel water: Water reinigt je lichaam en onderdrukt hongergevoelens.
  2. Eet puur en met mate: Kies voor groenten, fruit, noten, kwark, vis en gevogelte. Vermijd suikers en teveel koolhydraten.
  3. Doe aan krachttraining: Versterk je spieren voor een strakker lichaam en een hogere vetverbranding.
  4. Zorg voor goede nachtrust en ontspanning: Een ontspannen lichaam en geest maken gezondere keuzes mogelijk.

Hoe snel voel je je fitter en zie je dat strakkere lichaam?

Het fitte gevoel ervaar je direct na het sporten. Na ongeveer 1 maand regelmatig trainen en gezond eten, voel je je niet alleen fitter maar zie je ook de eerste resultaten. Het vraagt discipline, maar met doorzettingsvermogen behaal je blijvende resultaten.


Na 1 maand fitter en strakker voelen

Als je 2 à 3 keer per week traint en let op je voeding, zie en voel je na ongeveer 1 maand de eerste resultaten. Je lichaam voelt strakker en je voelt je echt fitter. Mensen om je heen valt het ook op. “Ben je afgevallen”? “Wat zie je er goed uit”. 

Met een goede sportcoach verbetert ook je houding. De echte resultaten bereik je als je doorgaat. Blijf water drinken, puur eten, trainen, ontspannen. Herhaling van je training en gedrag geeft je echte resultaten. 2 maanden is een goede start en het begin van een blijvend strakker lichaam.

Ga dus niet voor een snelle winst, Lees ook: de meeste diëten kun je zelfs direct wel vergeten

Hoeveel kun je eigenlijk afvallen in twee maanden?

De snelheid van jouw resultaten hangt af van verschillende factoren, zoals jouw BMI, lengte, en spiermassa. Bij Fit4lady moedigen we een gezonde aanpak aan. Afvallen is niet alleen een kwestie van calorieën tellen, maar van een gezond en duurzaam leven. Een van de opties zou Fit4lady Intens met het 10-daags Fit4lady Sportvasten kunnen zijn. Hiermee zorg je voor een reset van je lichaam en val je in 3 maanden op een gezonde en verantwoorde manier af. Overleg met onze sportcoaches voor persoonlijk advies, aangepast aan jouw situatie.

Blijvend stralen met Fit4lady

Ga niet voor snelle winst, maar kies voor een systematisch gezonder leven. Met Fit4lady werk je aan een sterker, strakker en gezonder lichaam. Begin vandaag voor een stralende zomer en een blijvend resultaat! 

Probeer het met een proefles!

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*