Deel uitmaken van het Fit4lady team?

Solliciteer direct

Hallo allemaal! Vandaag duiken we in de bruisende wereld van Fit4lady en ontdekken we waarom de baan van sportcoach bij Fit4lady zo ongelooflijk leuk is. Als je dacht dat het allemaal om een beetje sporten, thee drinken en 5, 6, 7, 8 roepen ging, dan heb je het mis. 

Laten we eens kijken naar de verhalen van twee geweldige trainsters, Marieke en Bianca, om te begrijpen wat er allemaal bij komt kijken.

Direct solliciteren?

Marieke: Een Droom die uitkomt!

Met haar HBO ALO diploma op zak had Marieke altijd een passie voor sport. Na een omweg via de kinderopvang en een eigen schoenenzaak, zag ze op Facebook dat Fit4lady op zoek was naar een nieuwe sportocoach. En voilà! Alle puzzelstukjes vielen op hun plek.

Voor Marieke is werken bij Fit4lady niet alleen een manier om sport te combineren met haar drukke leven als moeder en ondernemer, maar het is ook een bron van dagelijks plezier. 

Ze straalt wanneer ze een lastige steppas succesvol aanleert of iemand inspireert om dat extra tandje bij te zetten. En laten we eerlijk zijn, wie kan een compliment over haar jeugdige uitstraling weerstaan? “Sporten houdt je jong,” zegt Marieke met een knipoog.

Meer weten over werken bij Fit4lady?
Sporten houdt je jong!

Bianca: Van krantenadvertentie naar Passie

Bianca's carrière bij Fit4lady begon met een eenvoudige krantenadvertentie. Na de komst van haar kinderen raakte sporten wat op de achtergrond, maar Fit4lady bracht het weer volop terug in haar leven. 

Het combineren van haar werk met haar passie voor sport heeft haar energie en plezier gebracht.

Bij de Fit4lady Academy heeft Bianca veel geleerd, maar het echte plezier zit hem in het dagelijkse contact met haar collega's en leden. Ze voelt zich geïnspireerd door de banden die ze met de dames heeft opgebouwd en geniet ervan om echt iets bij te dragen aan hun welzijn. 

En laten we eerlijk zijn, wie zou niet trots zijn op complimenten over hun geweldige billen en benen?

Meer weten over de Fit4lady Academy?

Conclusie

Dus daar heb je het! Werken als sportcoach bij Fit4lady is bepaald geen een luizenbaan. Het is een passie, een levensstijl en een manier om anderen te inspireren terwijl je zelf geniet van wat je doet. Dankzij Marieke en Bianca krijgen we een glimp van het plezier, de voldoening en energie die deze rol met zich meebrengt. 

Dus, als je ooit hebt overwogen om deel uit te maken van het Fit4lady-team, weet dan dat je je niet alleen aansluit bij een bedrijf, maar ook bij een familie van gepassioneerde en inspirerende vrouwen.

Ja, ik wil graag solliciteren
Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*