Leuker sporten, lekker leven

Ontdek het ook!

Wij kunnen je wel vertellen hoe leuk het is om te sporten bij Fit4lady en wat de positieve invloed is van leuker sporten op je leven... Maar liever laten we onze (trouwe) leden zelf aan het woord. In deze blog laten we de verhalen van onze leden in hun eigen woorden aan je horen. Zo vorm je voor jezelf 't beste een beeld van Fit4lady!

Na 3 maanden heel tevreden en veel strakker in m'n vel!

Gerda sport bij Fit4lady Grootebroek

"Na de zomer ben ik gaan sporten bij Fit4lady. Ik veranderde van baan en zat daardoor elke dag in de auto . Ik wilde met sporten voorkomen dat mijn conditie (nog verder) achteruit zou gaan en dat mijn gewicht zou toenemen.

Het concept van Fit4lady werkt voor mij heel goed: na mijn werk ga ik eerst langs Fit4lady en daarna pas naar huis. Ik ben dan iets later thuis, maar heb mijn portie bewegen wel gehad! Ik sport maandags bij de club vlak bij mijn werk. Daarnaast sport ik 2 x per week bij mijn club in Grootebroek. Met mijn abonnement mag ik op alle locaties sporten. Ideaal! Zo blijf ik 3 x per week sporten!

Inmiddels werpt het zijn vruchten af: ik voel me fitter en kan mijzelf ertoe zetten om te gaan. Wat me bij andere sporten door de vaste trainingstijden niet lukte. Mijn lijf is absoluut strakker geworden! Ik merkte het al aan mijn broeken. In november heb ik alles gemeten en na 3 maanden heb ik weer een nieuwe meting gedaan: bij mijn heupen is er 7 cm af, bij mijn bovenbenen 4 cm en kuiten 2 cm. Hetzelfde geldt voor mijn armen: bovenarmen -2 cm, onderarmen -3 cm. Daarnaast is mijn vetweefsel afgenomen en zijn mijn spieren toegenomen. Kortom veel strakker in mijn vel!


Ook eens gratis proberen?

Ilja: "Het liefst wilde ik de hele dag op de bank hangen ..."

Ilja Veenman werd lid van Fit4lady Krommenie. Op de vraag: ´Hoe fit voel jij je?` gaf ze zichzelf het cijfer 3. 

Ilja:" Ik had pijn en wilde het liefst de hele dag op de bank hangen. Nu 2 jaar later geef ik mijzelf een 9,5 door de leuke trainingen en het enthousiasme van de begeleiding.

 Ik train nu 4 tot 5x per week en als het even kan 6x. Ik zou het iedereen aanraden om bij Fit4lady te gaan trainen omdat het hier supergezellig is. Er wordt naar je geluisterd, je jezelf mag zijn en je wordt op een leuke manier gemotiveerd. 

Ik ben niet alleen fitter, maar ook ruim 10 kilo lichter en strakker geworden. 

Meer lezen over de gezondheidsvoordelen?
Je bent hier geen nummer!

Karin sport bij Fit4lady Heemstede

"Ik heb lange tijd gedacht dat een sportschool niets voor mij was. Sinds ik bij Fit4lady ben, weet ik wel beter! Hoewel ik de eerste tijd dacht dat ik de steppassen nooit zou leren, kan ik zeggen dat het nu prima gaat.

De persoonlijke begeleiding (je wordt zelfs bij je voornaam aangesproken), de kleinschaligheid en de combinatie van steps en apparaten: dat maakt dat ik met plezier drie keer in de week sport. Je bent hier absoluut géén nummer.

Ontdek ook hoe leuk sporten is

Fit4lady is een heerlijk begin van mijn dag!

Marcella sport bij Fit4lady Heerhugowaard. "Wat mij aanspreekt in de training is de muziek met daarbij de oefeningen op de step. Heerlijk vind ik het, vooral als ik ze goed onder de knie krijg… Heerlijk dat bewegen!

Ik wordt daar vrolijk van, vind het ook heel prettig als de sportcoach je motiveert om er nog meer uit te halen dan er in zit. Echt even lekker knallen!

Het resultaat voor mij is dat ik veel meer energie heb gekregen. Het sporten geeft me een blij gevoel! Langzamerhand toch ook wat strakker in mijn vel en lichamelijk voel ik mij stukken beter. Ook in mijn hoofd is het een stuk rustiger sinds ik train.

Vooral het concept spreekt mij heel erg aan, komen op de tijd die mij uitkomt, niet dat 'over de top- gedoe'. Gewoon een broek en shirt aantrekken waar jij je prettig in voelt, niet het gevoel te hebben dat je wordt bekeken. Allemaal stuk voor stuk aardige dames, jong en oud door elkaar.

Heerlijk kopje koffie of thee na het trainen, gewoon lekker doen! "

Ook lekker knallen?

Denise werkt op de IC en haalt energie uit haar training bij Fit4lady

"Gewoon goed geregeld", voor de 23-jarige Denise is sporten een extra waardevolle uitlaatklep geweest toen ze tijdens COVID hart moest werken op de IC-afdeling van een Amsterdams ziekenhuis. 

"Even ontladen, maar ook fit blijven. Ik had dat echt nodig om weer door te kunnen. Want hoewel we een hele drukke periode achter ons hebben liggen, we zijn er nog steeds niet."

Denis traint wekelijks een aantal keer bij Fit4lady in Limmen. Ze vindt het daar allemaal goed geregeld. Aan elkaar denken, rekening met elkaar houden en gewoon goed voor elkaar zorgen. Daar gaat het volgens Denise om en dat lukt heel goed bij Fit4lady. “Je merkt dat er binnen de club goed rekening wordt gehouden met alle geldende regels en tijdens COVID met de actuele protocollen. 

De wetenschap dat je er veilig kunt trainen zorgt er in mijn geval voor dat ik extra vaak ga. En dat geeft me weer voldoende energie om er in mijn werk voor de volle 100% tegenaan te gaan!”

Ook een keer meetrainen?

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*