In the picture

Ook een eigen sportclub?

In ons blog In the Picture stellen we je iedere keer een van onze ondernemende franchiseneemsters voor.

Naam onderneemster: Sjoukje Jansen-Westra

Leeftijd: 49

Locatie(s) waarvan jejfranchisenemer bent: Leeuwarden

Hoe lang ben je al onderneemster bij Fit4lady? Vanaf het eerste uur: 2008

Was je daarvoor ook trainster? Nee

Geef je zelf ook les op de club? Ja

Wat voor baan had je voordat je ondernemer werd? 

Bekijk de club van Sjoukje

Ik verbaas mij over hoe belangrijk Fit4lady voor sommige leden is

Op de vraag of Sjoukje altijd al sportief is geweest, antwoordt ze: "Ik ben graag in de weer. Een eigen sportclub was altijd mijn droom. Vrouwen stimuleren en coachen was een nog grotere droom. Ik ben opgeleid in krachttraining en voeding.

Ik kwam Fit4lady toevallig tegen op internet. Ik miste op dat moment iets wat je in je eigen tijd kon doen met begeleiding en met muziek. Bij Fit4lady kon dat! Daarna werd ik enthousiast en wilde ik er meer van weten!

Ik ben iedere dag weer verbaasd hoe Fit4lady Leeuwarden het leven van mijn leden heeft veranderd. Ik had nooit durven dromen hoe belangrijk Fit4lady voor sommige leden is. Het zelfvertrouwen, de sociale contacten. Hun energie-level of dagindeling kan zodanig veranderen dat onze training hun hele leven verbetert. Dat is toch geweldig?! Dat gun ik iedereen!"

Meer weten over werken bij Fit4lady?
Heel veel tellen

Een werkdag bij Fit4lady

"Een gemiddelde werkdag bestaat voor ons uit heel veel tellen", lacht Sjoukje. "... 5, 6, 7, 8. Ja, aftellen en de step passen voordoen gaat aan de lopende band. Dus heel veel meesporten. Ook corrigeren we de houding en de bewegingen bij de oefeningen die vrouwen uitvoeren op de fitnesstoestellen. Overzicht houden is de hoofdtaak, denk ik. Je moet weten waar je het hardst nodig bent, zodat iedereen ondertussen lekker door kan trainen".

Trots op onze Awards

Voor inspiratie voor de wisselende stempassen haalt Sjoukje nog wel eens inspiratie op bij haar leden. "Suggesties van onze leden zijn heel belangrijk."

Het meest trots is Sjoukje op haar diverse 'Fitnessclub van het Jaar'-awards die Fit4lady Leeuwarden heeft gewonnen. "Dat is echt een publieksprijs en dat geeft mij en het team van Fit4lady Leeuwarden een enorme boost!".

Aan vrouwen die overwegen om een eigen sportclub te starten:

Sjoukje: "Droom het. Geloof het. En realiseer het!"

Ook een eigen club?

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*