Sporten met fibromyalgie bij Fit4lady

Ook eens gratis proberen?

Verhalen van onze leden

De verhalen van onze leden zijn stuk voor stuk uniek. Ieder van hen heeft haar eigen redenen om bij Fit4lady te sporten, en elk verhaal inspireert op zijn eigen manier. We delen graag zo nu en dan een van deze verhalen. Deze keer willen we het verhaal van Lies met jullie delen. Lees hoe zij met fibromyalgie klachten toch in beweging is gekomen ...

Lies werd jarenlang geteisterd door de symptomen van fibromyalgie en een trage schildklier, waardoor ze steeds meer moeite kreeg om haar energieniveau op peil te houden. Toen ze een advertentie tegenkwam van Fit4lady zag ze een kans om haar gezondheid een boost te geven en meer quality time te hebben met haar kleinkinderen.

Na haar aanmelding werd Lies hartelijk verwelkomd door een van de sportcoaches van Fit4lady en begon ze met haar sportavontuur. Dankzij de persoonlijke begeleiding en een toegankelijk trainingsprogramma van slechts 30 minuten voelde ze zich meteen op haar gemak.

Wat begon als een proefperiode is nu uitgegroeid tot een regelmatige routine van 3 à 4 keer per week. Na elke training geniet Lies van een gezellig samenzijn met medesporters onder het genot van koffie, thee en water.

Minder klachten, Meer energie

Dankzij haar inspanningen bij Fit4lady merkte Lies een aanzienlijke verbetering in haar symptomen. Van verminderde vermoeidheid en spierpijn tot een verhoogd energieniveau en een algemeen gevoel van welzijn. Lies straalt van geluk en gezondheid! Ze voelt zich sterker, fitter en heeft meer energie om te genieten van lange wandelingen met haar honden en stressvrije dagen. Ze is een levend bewijs van de positieve impact van sport, met dank aan de steun van Fit4lady en de geweldige begeleiding van haar sportcoaches.

Conclusie

Lies' verhaal is een inspiratie voor iedereen die denkt dat gezondheid en fitness buiten bereik liggen vanwege gezondheidsuitdagingen. Met de juiste begeleiding, motivatie en doorzettingsvermogen kan iedereen zijn gezondheidsdoelen bereiken. 

Zelf ervaren? Pak een gratis proefles!

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska, Carola en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Carola, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*