Welke vorm van beweging past bij jou?

Doe de test en laat je verleiden tot een fitter & strakker lijf voor de zomer

Bij de testresultaten krijg je een download link. Hiermee kun je GRATIS meedoen met de online Buikspieren Challenge .

Waarom gratis?
Omdat Fit4lady iedere vrouw in beweging wil brengen. 30 Minuten beweging per dag zorgt voor een fitte en gezonde conditie, meer energie en verlaagt het risico op o.a. hart- en vaatziekten,

Liever direct sporten? Kies uit:

  • 4 weken onbeperkt sporten met persoonlijke coaching voor 49,-. Inclusief: gebruik van de Fit4lady app met tips en resultaten, meting met de Fit4lady Body Analyzer. Deze actie is vrijblijvend en stopt vanzelf
    Meld je aan met het formulier voor een gratis proefles via de button hieronder
  • Of een GRATIS PROEFLES. Ontdek hoe leuk sporten met vrouwen is. Wij maken graag een afspraak met je.

Doe nu de test

en laat je daarna verleiden tot onze GRATIS ONLINE uitdaging: de Buikspieren Challenge. Je ontvangt – samen met de resultaten van je test – een download link tot Project Summer Dress: een e-book met daarin de oefeningen om thuis te doen, een basismenu, eetschema, recepten en tips!

Succes!

Wat is Fit4lady?

Training voor vrouwen, bedacht door vrouwen. Dat is Fit4lady. In 30 minuten train je al je spiergroepen: een complete work-out dus. Wij weten tenslotte hoe druk jij het hebt!

Bij onze afwisselende kracht- en cardiotraining krijg je begeleiding van onze sportcoaches. Zij kennen je bij naam en weten wat je doelen zijn. Ze motiveren je en inspireren je. Je eigen personal coach!

Sporten bij Fit4lady is blessure-vrij sporten. Onze apparaten werken op de weerstand die jij geeft. Geen ingewikkelde apparaten instellen dus!

Je kunt binnenlopen en direct starten tijdens de openingstijden van Fit4lady. Nooit wachten op starttijden.

Hebben we je interesse gewekt? Je bent van harte welkom om Fit4lady zelf met een GRATIS PROEFLES uit te proberen. Klik hieronder om je op te geven.