Ontdek welke vorm van sport bij jou past

Doe de Quiz

Doe de test en kijk welke vorm van beweging het beste bij jou past.

Het antwoord ontvang je in de je mailbox. Bij de testresultaten krijg je een download link. Hiermee kun je GRATIS meedoen aan onze online Fit4lady Buikspieren Challenge .

Waarom gratis?
Omdat Fit4lady iedere vrouw in beweging wil brengen. 30 Minuten beweging per dag zorgt voor een fitte en gezonde conditie, meer energie en verlaagt het risico op o.a. hart- en vaatziekten. Dat gunnen we iedere vrouw!

Start hier jouw test!

Wat is de Fit4lady Buikspieren Challenge?

We dagen je uit om in 4 weken wat buikvet weg te krijgen, om fitter en energieker te worden.

Door op regelmatige basis buikspieroefeningen te doen versterk je jouw core-spieren: dit leidt tot een betere houding en stabiliteit.

Het trainen van buikspieren kan de stofwisseling verhogen. Dat draagt bij aan gewichtsverlies en een betere vetverbranding.

Een goed ontwikkelde core draagt bij aan een betere stabiliteit en balans. Belangrijk bij activiteiten als hardlopen, fietsen en andere sporten.

Door je buikspieren te versterken, krijgt je wervelkolom een betere ondersteuning en bescherming. Dit kan helpen om blessures in je onderrug te voorkomen.

Kortom: de online Fit4lady Buikspieren Challenge is een effectieve manier om je kracht, zelfvertrouwen en je algehele gezondheid te verbeteren.

Meer tips?

Dit is de Fit4lady Buikspieren Challenge

  • Een E-book met week-voor-week buikspieroefeningen en tips
  • Voedingstips en een eetschema
  • Bonus: 3 gezonde recepten en links naar meer recepten
  • Extra: Een printable Weekplanner en een Fitplan

Doe mee en vul de Quiz in!

Ja, ik doe mee!

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*