Kies voor bedrijfsfitness bij Fit4lady

Bij Fit4lady sport je op de leukst denkbare manier. De circuittraining van 30 minuten kun je goed doen in je pauze of voor of na je werk.

  • 18 clubs in Nederland staan voor je klaar en we blijven groeien
  • Je eigen gratis app met trainingen, recepten en leefstijltips. Tevens volg je jouw resultaten in deze app en dat motiveert!
  • Persoonlijke coaching gericht op jouw doelen

Voordelen
Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, het fiscale voordeel voor de medewerker loopt op tot wel 50%. Naast het financiële voordeel is er aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers en dat draagt bewezen bij aan hogere arbeidsproductiviteit en het minder ziekteverzuim

Vraag nu een proefles aan en kom erachter waarom bedrijven kiezen voor Fit4lady

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij naast het proberen van bedrijfsfitness meer leren over een gezonde levensstijl? Volg dan onze wekelijkse blogs!

Samenwerkingen met Fit4lady

Fit4lady werkt samen met 2 bedrijfsfitness-organisaties:

Deze partijen geloven in een gezonde zaak, mensen willen gezonder leven. Dat is allang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Bedrijfsfitness organisaties helpen om kosteloos een bedrijfsfitnessregeling op maat te maken! Zo genieten medewerkers via een werkgeversbijdrage of belastingvoordeel van sporten met korting. Een medewerker krijgt tot wel 50% korting op een abonnement! Nieuwsgierig geworden? (vraag een proefles aan of mail met [email protected])

bedrijfsfitness nederland
fit4lady bedrijfsfitness