Zwanger – bevallen – Fit4lady!

Tijdens de zwangerschap was mijn buik prachtig, iedereen mocht hem bewonderen. Ik genoot ervan.

Na de bevalling was mijn buik een grote plumpudding. Als iemand me vroeg ‘zit er wat in?’ was dat niet zo leuk. ‘Nee, het heeft er in gezeten’ reageerde ik met een gemaakte glimlach.
Ik heb twee prachtige dochters, die me elk 10 kg extra hebben gekost. Na mijn eerste wist ik niet goed hoe van de kilo’s af te komen. Diëten werd niks omdat ik borstvoeding gaf en sporten was voor mij niet te combineren.

Na mijn tweede dochter wist ik dat het anders moest. Ik ging vanaf dat mijn dochter 8 weken oud was 2, 3 keer in de week naar Fit4lady. In het begin had ik het idee een slappe dweil te zijn. Haast geen conditie en kippenkracht. Maar ik moest ergens beginnen. Uitgaande van de uitspraak ‘negen maanden zwanger is negen maanden ontzwangeren’ wilde ik de laatste 10 kilo eraf. Snel merkte ik ook de andere voordelen; het toenemen van mijn conditie.

Mijn jongste dochter is nu 10 maanden en ik ben bijna 10 kilo kwijt. Belangrijker is dat ik mijn kleding pas van voor mijn tweede zwangerschap en nog sterkere buikspieren dan ooit heb. Ook al is mijn buik nog niet plat, ik heb het vertrouwen erin dat dat wel gaat komen als ik zo doorga.

Odette Best,
(Trotse moeder van twee dochters.)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services