Zondag 7 oktober opening Fit4lady Hoorn met 6-uur durende marathon

Op zondag 7 oktober zal de nieuwe Fit4lady club in Hoorn geopend worden door de leden die een 6 uur durende marathon gaan houden. Het hele Fit4lady circuit: steps en krachttraining apparaten zullen 6 uur lang bezet zijn.

Hiermee viert Fit4lady het feit dat de club helemaal gereed is voor de toekomst. Er is een geavanceerde airco-installatie geplaatst om de lucht te zuiveren en de sportieve dames te voorzien van frisse koele lucht. Het plafond is extra geïsoleerd zodat er goed geconcentreerd getraind kan worden met de focus op sporten op lekkere muziek.

Voor de cool down is gezorgd met een gezellige zithoek waar de dames zichzelf kunnen voorzien met vers gemalen koffie, thee en koel water. De marathon op 7 oktober begint om 10 uur. Ieder half uur wordt de groep afgelost door een volgende groep dames die een stevige work out zullen verrichten.

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Laat een bericht achter

Zomeractie

Top