Werken met mannen. Sporten met vrouwen.

Maak je net als Henny, administratief medewerkster in Hoorn, dit jaar ook die goede start met sporten?

Na een jaar lid te zijn geweest bij Basic Fit en er NIET gesport te hebben bedacht ik mij begin vorig jaar dat vooral begeleiding en aandacht voor mij belangrijk zijn en als dat er niet is ik dus niet ga.

hennyheijligers2Maar ik wilde nu wel even goed kijken of ik wel zou volhouden bij Fit4lady, want daar besloot ik te gaan starten januari 2016.

Vandaar een voorzichtige start met de 5 weekse actie in januari. Ik was meteen enthousiast. De training is erg leuk en vliegt voorbij. De trainsters zijn erg leuk en motiveren je elke keer weer. Ik ga er echt voor op elk toestel waarop ik train. Ik ben een levensgenieter en wil liefst maat 36 maar wil er eigenlijk weinig voor doen. Met het sporten houd ik mijn lijn binnen de perken en ik voel me er ook nog fit bij.

Het sporten geeft me het gevoel dat ik goed bezig ben en is een compensatie voor het goede en gezellige leven dat ik leid.

Voor 2017 raad ik twijfelende vrouwen aan om gewoon die 5 weken actie te gaan uittesten, daarna weet je wel of je het leuk vindt en maak je net als ik een goede start van het nieuwe jaar.

Ik ben Henny, moeder van 3 kinderen en administratief medewerkster in Hoorn.

Ik werk in een mannenwereld en sport alleen met vrouwen, nooit gedacht dat ik dat prettig zou vinden. Want eigenlijk maakt dat me nooit zoveel uit. Toch is het prettig en relaxt trainen met alleen vrouwen.


Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services