Weg met die camouflagekleding

Ik sportte al langere tijd niet meer en ik werd steeds een kilootje zwaarder. Mijn kledingmaat werd langzaam groter en de kleding die ik kocht moest vooral camoufleren. Begin dit jaar had ik er genoeg van, ik wilde afvallen en me vooral weer lekkerder in mijn vel voelen. Ik meldde me aan bij de Weight Watchers en ging sporten. Voorheen had ik bij een sportschool groepslessen gevolgd maar vaak kwam de tijd of de dag mij niet uit en ik had het eigenlijk nooit leuk gevonden. Iemand attendeerde mij op Fit4lady, daar heb ik een proefles gevolgd. Inmiddels sport ik een half jaar en ik kan oprecht zeggen dat ik t leuk vind. Daarbij ben ik ook nog eens flink wat kilo’s lichter. De tijden waarop je sport zijn flexibel, de sfeer is gemoedelijk en persoonlijk en na een half uur intensief sporten met elkaar ga je met een een voldaan gevoel de deur uit. Als je twijfelt of overweegt te gaan sporten, volg dan echt eens een proefles dan kan je het zelf ervaren.

Pien

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services