Waarom Fit4lady voor mij?

Al vier jaar sport ik bij Fit4lady. Waarom? Omdat ik daar goed word begeleid en me daardoor veilig voel.
Ik heb een zwaar ongeluk gehad en kan mijn rechterarm niet meer gebruiken. Sporten is voor mij niet alleen revalidatie maar het moet ook gezellig zijn. Mijn arm is sinds ik bij Fit4lady train veel sterker geworden. Ik ben oppasoma en ik werk, dus heb veel conditie en energie nodig. Daarnaast heb ik een druk sociaal leven, dus ook om in model te blijven is Fit4lady de beste sportschool voor mij.
Ik ben Joke Mooyer en woon en train in Volendam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services