Voor vrouwen, mét spiegels

Lies te Velde, 50 jaar, traint  bij Fit4lady te Hoorn. “Het fijne is dat ik op deze sportschool niet hoef te presteren en dat de training persoonlijk aan mij wordt aangepast. Ik kan er, met mijn knieklachten, toch alles uit halen. Voel me erg goed en fit. Bij Fit4lady ontmoet ik natuurlijk veel vrouwen en soms wordt mij gevraagd wat ik doe met mijn bedrijf: “Vrouw in de Spiegel”.

Als ik zeg ‘Alle ballen in de lucht’ dan weet je vast wat ik bedoel. Ook bij ‘lekker in je vel’ zul je ongetwijfeld een beeld hebben. Dit zijn slechts twee van de thema’s waar veel vrouwen mee worstelen.
Soms lukt het even niet om je een energieke, krachtige, aantrekkelijke vrouw te voelen. Dan  zit je jezelf in de weg en kun je er zelf even geen verandering in brengen.

Lies te velde

Door praten, bewegen en naar jezelf kijken te combineren, help ik je te vinden wat je tegenhoudt, je je sterker te voelen, zelf keuzes te maken en de balans terug te vinden, zodat het je weer zelf lukt. Ook werk ik met issues rondom relaties en seksualiteit. Leuk als je eens een kijkje neemt op mijn website. Mijn bedrijf is gevestigd in Hoorn, Noord-Holland”.

Lies te Velde; https://www.vrouwindespiegel.nl/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services