Voor de TV vind ik het niet

24/7 zo leef ik ook… ik probeer als oprichter van het cosmetica merk LOOkX efficiënt en vol energie te leven en alles er uit te halen.

Je zal mij niet snel op de bank voor de tv zien zitten. Ik heb gelukkig ook veel energie en door goede planning, time management, kan ik mijn fulltime+ baan en mijn moederschap goed combineren.

Cindy van der PeetMijn energie en drive heb ik denk ik te danken aan mijn gezonde leefstijl op het gebied van voeding en bewegen. Ik train bij Fit4lady 2-3 x per week, daarnaast wandel ik graag met onze labrador. Eens in de twee weken rijd ik 2 uur paard, in de bossen of duinen van Bergen en Schoorl. Dat vind ik echt een feestje, ik voel me dan helemaal rustig worden en ontspannen. Voor mij werkt het als een soort meditatie. Mediteren zelf, heb ik wel geprobeerd, maar om goed geconcentreerd te blijven is voor mij echt een uitdaging.

Voeding kies ik bewust, ik eet geen vlees en vis en kies bewust goede vervangende producten uit. Daarnaast eet ik zoveel mogelijk biologisch en kook alles vers, dus niet uit pakjes. Ik ben denk ik geboren met overgevoelige zoet smaakpapillen, dus alles wat zoet is vind ik niet lekker en laat ik graag aan mij voorbij gaan. Ik eet dus nooit taart, koek of snoep, het voordeel is dat mijn gewicht daardoor ook erg stabiel is, dus dat is wel prettig.

Cindy van der Peet www.lookx.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services