Ik vond die apparaten altijd iets treurigs hebben.

In het dagelijks leven ben ik trainer, coach, therapeut en coördinator van Inloophuis Pisa in Hoorn. En heb dus veel met ziek en zeer te maken. Ik begeleid mensen bij het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen, met verlies en rouw.

5 weken sporten.
Pas op mijn 60e ben ik gaan sporten. Omdat er iets moest gebeuren, maar met frisse tegenzin. Heb het trainen met apparaten altijd iets treurigs gevonden. Dus ik startte met een 5 weeks programma bij Fit4lady. Om het echt eens even uit te testen. Hoe het mij zou bevallen. Dat gedoe met die apparaten.

wiek luza juli 2016Galajurk was het doel.
Ik ben behoorlijk mateloos en heb wel enige structuur nodig bij het trainen. Nu ik iets ouder word moet ik er ook meer voor doen om een beetje gewicht te verliezen en in vorm te blijven. Ik had onlangs een doel:  ik wilde mijn galajurkje bij een benefietdiner fatsoenlijk kunnen dragen en me daar mooi in voelen. Dus moest er iets gebeuren. Want dat is ook mijn motto: “als je iets wilt dan moet je er ook daadwerkelijk voor gaan”

Uit mijn hoofd door het sporten.
Na die 5 weekse actie ben ik gebleven. Ik moest toegeven, ik voelde mij toen al iets lichter, strakker en sterker. Dus ik ben maar doorgegaan.

Het trainen haalt me ook uit mijn hoofd. Door het trainen maak ik contact met mijn lijf en mijn eigen levenskracht. Lichaam en geest komen zo weer meer in balans. Dat is belangrijk voor me.

Koester je lijf
Wat ik andere vrouwen wil meegeven is: neem het leven en je lijf niet voor vanzelfsprekend. Koester je gezondheid, je geliefden, je rijkdom en je vrijheid. Besteed je tijd aan wat wezenlijk belangrijk voor jou is en geniet van vandaag!

Fit4lady heeft nu weer zo’n 5 weeks programma, in actie voor de Hartstichting. Dus als je eens wilt uittesten of het ook iets voor jou is zou ik zeggen, gewoon eens ervaren.

www.fit4lady.nl/afslankonderzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services