Ik voel me fitter en ga sporten nog leuk vinden ook!

Een sportschool waar ik me thuis voel

Hoi, ik ben Linda-Jane.

Linda-Jane Fit4lady GrootebroekIk wil graag mijn lichaam gezond en in shape houden!

In september 2017 ben ik gestart met de 5-weekse actie bij Fit4lady Grootebroek. Ik ben nooit zo sportief geweest, maar wil wel graag mij lichaam gezond en in shape houden! Dus ik zocht een sportschool om mijn doel te bereiken en waar ik me lekker thuis voel. Nou dat is gelukt!

Na de 5 weken heb ik meteen een jaarabonnement genomen. Twee keer per week ga ik lekker trainen en ik voel me sinds september een stuk fitter! En ik moet eerlijk bekennen: ik ga het sporten ook nog leuk vinden. Er is altijd een leuke ongedwongen sfeer en je wordt lekker gemotiveerd door de trainsters.

Ik raad iedere dame aan om te beginnen met de 5-weekse actie. Dan kun je zelf ervaren hoe leuk het is om bij Fit4Lady te sporten.

Groetjes, Linda-Jane

Ook zo nieuwsgierig geworden naar Fit4lady?

Geef je dan nu op voor onze Kickstart-actie! Aanmelden kan t/m 29 januari.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services