Ik voel me fit en energiek!

Maja
Voordat mijn knie versleten raakte heb ik heel veel aan atletiek gedaan. Door die versleten knie was ik niet meer in staat om mijn passie, de atletieksport te beoefenen. Daarbij, heb ik een aantal jaren geleden ook nog een rugoperatie ondergaan. De zoektocht naar een alternatieve sport begon.
Wat ben ik blij met Fit4Lady.
Vanaf het eerste moment sprak het concept me aan: de combinatie van stepoefeningen (=conditie) en fitness. Ik ben dan ook al vanaf de eerste dag lid van Fit4lady Schagen. Heerlijk om op deze manier te werken aan mijn conditie en ook nog wat aan krachttraining te doen. Meestal train ik drie keer per week. Daardoor voel ik me fit en energiek.

Echt een aanrader!

Maja Drenthe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services