Na de vakantie, ‘het roer om’

Nu alweer een jaar geleden besloot ik, na onze vakantie, dat “het roer om moest”. Mijn conditie was bar slecht en ik  was stilletjes ook best jaloers op al die sportactiviteiten bij mij thuis door man en kinderen.

Dus ben ik zomaar op een zaterdagmorgen bij Fit 4 lady naar binnen gestapt en al snel was de vraag wat ik graag wilde bereiken. Ik wilde graag weer plezier krijgen in het sporten, een betere basisconditie en misschien ook wel wat afvallen. Net op dat moment startte de sportschool ook met een actie in samenwerking met de hartstichting. Bewegen en afvallen. Natuurlijk wilde ik daar aan meedoen en gelijk werden alle metingen gedaan. Gewicht, vetpercentage, BMI enz.  Dit alles werd genoteerd (als je dat wilde) op een groot schema welke bij de ingang hing. Hierop tekende je ook iedere keer aan als je was gaan sporten. Dit stimuleerde enorm en iedere week was er weer een weegmoment. Dit ging zo 5 weken door en aan het einde had ik een mooi overzicht hoeveel ik was afgevallen en welke invloed het sporten daarop had gehad. Wat heel fijn was en is, is dat onze instructrices  goede voorlichting kunnen geven over  voeding. Ook op de website van de Hartstichting stonden goede adviezen en werd je weer uitgedaagd om over je manier van leven na te denken. Ik kreeg weer meer energie en voelde mij al snel veel fitter. Dus gezond leven bestaat voor mij nu uit regelmatig sporten, letten op mijn voeding en natuurlijk ook zo veel mogelijk genieten van het leven!

Joyce Trapman

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Direct solliciteren

Mijn doel met Fit4lady is om vrouwen in beweging te brengen. Beweging zorgt voor meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Het concept van Fit4lady maakt dit mogelijk met een korte (30 minuten!) en intensieve kracht- en conditietraining.

Help jij mij nog meer vrouwen in beweging te brengen? Solliciteer dan direct!

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.