Studentabonnement

Studenten abonnement
€10,- korting per maand

Als jij gaat voor het studenten abonnement, krijg je €10,- korting op het door jou gekozen abonnement! Als je start bij Fit4lady zul je jouw lichaam zien en voelen veranderen. Je voelt je fitter, strakker en sterker! Wat is jouw doel? Samen met jouw personal coach werken we aan het behalen van jouw doel. Doel behaald? Dan is het zaak jouw resultaat te behouden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan stellen wij samen met jou een nieuw doel!

Fitter, sterker en strakker

Om jouw doelen te bereiken, passen wij onze begeleiding aan op jou! Individuele begeleiding, ons intensieve programma en jouw motivatie: jij gaat je doelen wel halen. Onze leden ervaren de volgende resultaten bij Fit4Lady:

  • Betere conditie.
  • Meer energie.
  • Sterkere spieren.
  • Meer kracht.
  • Gewichtsverlies.

 

Behaal je doelen met Fit4lady

Jij haalt jouw doelen bij Fit4lady vanwege onze unieke methode. Onze methode is effectiever. Je werkt zowel aan je lichaam als conditie. Zo past fitness wel in jouw drukke leven en behalen we jouw persoonlijke doelen met onze intensieve trainingen!

De voordelen van Fit4lady op een rijtje:

  • Effectief: training van 30 minuten.
  • Compleet: krachttraining en conditie.
  • Individueel: persoonlijke begeleiding.
  • Op maat: ontwikkeld voor vrouwen!

 

Ellen traint bij Fit4lady en vertelt haar verhaal…

Tijdens een serie video’s komen onze leden aan het woord. Bekijk het verhaal van Ellen:

Start met sporten & behaal je doelen!

Door te trainen bij Fit4Lady bereik je jouw doel al bij twee bezoeken per week. Natuurlijk mag je ook vaker komen, maar dat is niet noodzakelijk om jouw basisdoelen te bereiken.

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

 

Top