Afvallen na je bevalling

Mama in Shape programma
€98,00 eenmalig

Afvallen na bevalling bij Fit4Lady

Zwangerschapskilo’s kwijtraken? 6 weken na je bevalling mag je bij ons komen sporten. Of als je buikspieren al eerder goed zijn gesloten. Met het 8-weekse programma ‘Mama in Shape’ raak jij je zwangerschapskilo’s kwijt en voel jij je snel weer fit!

De voordelen van ons programma

  • Fitter gevoel.
  • Betere conditie.
  • Gewichtsvermindering.
  • Strakker lichaam.

Na 8 weken weer fitter en strakker!

Het intensieve programma en de individuele coaching zorgen ervoor dat jij in 8 weken lekkerder in je vel zit! Ben jij zo’n 6 tot 12 weken geleden bevallen? Dan kun jij je opgeven voor het programma.

Individuele begeleiding staat voorop

Maatwerk, individuele coaching en een uniek trainingsprogramma maken ‘Mama in Shape’ zo effectief.
Ga je dit programma volgen? Dan beginnen we met een intakegesprek met jouw fitcoach. We verrichten metingen, bepalen de doelen en je krijgt een toelichting op het trainingsprogramma. Met de wekelijkse nieuwsbrief ontvang je handige tips en weetjes.

Locaties

Het Mama in Shape-programma is beschikbaar in al onze clubs. Neem contact op voor een gratis kennismaking met de club bij jou in de buurt.

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

 

Zomeractie

Top