Training verminderde mijn artrosepijn

Ik ben Vera Groeneveld. Ik train nu 5 jaar bij Fit4lady in Hoorn. Na mijn verhuizing wilde ik graag weer gaan sporten en ik heb mijn club gevonden bij Fit4lady. Bij het intakegesprek gaf ik aan dat ik artroseklachten heb. Ik kon al jaren niet meer lekker fietsen en traplopen. Trainster Carin vertelde mij dat ik zou moeten werken aan krachtige beenspieren. “Want die krachtige beenspieren helpen jouw knieeën, ondersteunen ze en daardoor ga je mogelijk weer heerlijk fietsen.” Na een paar maanden kon ik eindelijk weer fietsen zonder pijn. Inmiddels heb ik twee vriendinnen enthousiast gekregen voor het sporten. Dat ik ontzettend blij ben met deze club mag duidelijk zijn. Ik hoop er nog lang te kunnen trainen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services