Door het trainen bij Fit4lady voel ik mij fantastisch en heb ik mijn depressiviteit onder controle

Mijn naam is Daniëlle, 41 jaar, Office Manager en moeder van 2 kinderen.  Sinds een aantal jaren kamp ik met depressiviteitsproblemen. Er werd me geadviseerd om te sporten. Tot afgelopen januari heb ik bij verschillende sportscholen getraind, maar elke keer viel ik terug in m’n oude patronen. Fanatiek beginnen met sporten, maar door het gebrek aan de juiste support gaf ik het vaak weer op. In december 2015 ben ik dichtbij Fit4lady komen wonen. Ik had nog steeds het doel om mijn depressiviteit onder controle danielle-schoonderwoerdte krijgen en omdat deze sportschool dichtbij zat heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek werd alle tijd voor me genomen en werd er serieus naar me geluisterd. Deze persoonlijke benadering vond ik heel prettig.

Ze liet me volledig vrij in mijn keuze om wel of niet te kiezen voor Fit4lady. De eerste training is me heel goed bevallen en ik ben zo enthousiast geworden, dat ik inmiddels 5x per week kom trainen.

Het is wel wat overdreven, dat geef ik toe. Maar doordat ik zoveel energie krijg van het sporten, mijn lijf nog nooit zo fit heeft gevoeld en ik daardoor ook een fitte geest heb, is het voor mij de perfecte oplossing.

Wat ik heel prettig vind, is dat je altijd een persoonlijke benadering hebt door alle trainsters en dat er een gezellige, relaxte sfeer hangt tussen de sporters onderling. Dit geeft me meer zelfvertrouwen en motivatie. Een fit lichaam leidde bij mij echt tot een fittere geest.

Ik hoop dat andere vrouwen, door het lezen van mijn ervaring, dezelfde stap durven zetten. En dat ze ervaren dat ze zich ook beter kunnen gaan voelen, door toch te gaan sporten.

Mijn sportschool biedt mij voor ruim 40 euro per maand:

 • Persoonlijke trainsters
 • Super leuke en afwisselende training
 • Leuke sporters
 • Een verbeterde houding
 • Meer zelfvertrouwen
 • Een rustiger hoofd
 • En natuurlijk veel energie en een fit lichaam

Er valt op elk gebied voor iedereen wat te halen bij Fit4lady!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
 • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services