Topsportschool waar ik me thuisvoel

In de afgelopen 4 jaar dat ik train ben ik steeds sportiever geworden. De eerste jaren trainde ik 2 keer per week maar nu toch zeker 3 keer. De afwisseling in de training, elke week een nieuwe stepoefening en elke maand een specifieke spiergroep. De training zit gewoon heel goed in elkaar. Ik ben strakker geworden en mijn conditie is goed. De trainsters houden mij goed in de gaten, of ik fanatiek genoeg train en de oefeningen goed uitvoer.Elke 3 maanden heb ik mijn meetmoment en dat houd me ook zeer gemotiveerd. Voor mij is Fit4lady een topsportschool waar ik mij zeer thuis voel. Ik ben Vanessa en ik train in Volendam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services