Ik heb mijn taille weer terug

Als hartpatiënt is het voor mij heel belangrijk om te sporten. Maar waar kan dat met goede begeleiding. Ik heb het helemaal gevonden bij Fit4lady. De persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen ervoor dat ik me gerespecteerd voel en de trainsters zorgen ervoor dat ik niet over mijn grenzen ga. Mijn conditie is verbeterd waardoor ik veel meer zin heb in alles, meer “lucht” heb. Mijn man zei laatst: “wat zie je er toch goed uit”. Ik voel me beter dan ooit met deze conditie en met mijn taille, want die heb ik weer terug!

Elke vrouw die wil sporten in een goede sfeer kan ik wel aanraden om een keer uit te proberen. Misschien past Fit4lady ook wel bij jou. Met deze 5 weekse actie voor de Hartstichting is dat nog laagdrempeliger.

www.fit4lady.nl/afslankonderzoek

José Reijnders

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services