Strakker in bikini het is echt haalbaar ook jij kunt het!

Als ik aan de de bikini challenge denk dan denk ik:

Janneke tegeltjeWeer een nieuwe uitdaging. Een verlenging van mijn training. Weer even de aandacht op de buikspieren. Ik vind dat dat nu bij de training hoort, want het werkt echt. Als ik geen extra buikspiertraining heb gedaan dan is mijn training niet volledig.

Ook ik dacht dat dat niet nodig was en ben 2 jaar geleden ook begonnen met de bikini challenge. Nu ben ik enthousiast dat er weer nieuwe oefeningen zijn. Mijn buik is strakker en mijn rug wordt dan ook gelijk getraind. De nieuwe oefeningen zijn leuk en uitdagend!

Janneke uit Akersloot en ik train in Limmen.

www.fit4lady.nl/bikini-uitdaging

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services