Ik sta met meer zelfvertrouwen in mijn bikini.

Mijn doel was vorig jaar om weer wat strakker in mijn vel te komen voor de zomer, zodat ik me goed zou voelen in mijn bikini. Ik zat namelijk al op mijn streefgewicht. Ik merkte het verschil echt: intensieve circuit training en daarnaast de buikspieren extra aanpakken. Ik heb inmiddels echt goede, strakke buikspieren. Dat moet je wel bijhouden!

TrudyOok dit jaar doe ik ook de 5 weekse boost. Ik ben toch weer een beetje aangekomen, dit motiveert mij weer om mee te doen. Toch die spreekwoordelijke stok achter de deur… Ook haal ik er weer inspiratie uit.

Ik gun elke vrouw zich goed te voelen en met meer zelfvertrouwen je zomeroutfits te dragen. En… je wordt er gewoon fitter van! https://fit4lady.nl/bikini-uitdaging/

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services