Sporten met hart- en vaatziekten

Een hartinfarct op jonge leeftijd. Dat overkwam de toen 39-jarige Karin. Haar hartpomp bleek niet goed meer te functioneren. Karin was een actieve vrouw, hield van fietsen en wandelen. Bracht haar kinderen dagelijks op de fiets naar school. De schade was dusdanig dat Karin een
harttransplantatie nodig had. Maar een nieuw hart is niet zo maar op voorraad.

Leven met een steunhart

Karin (48 jaar): “Het hartfalen bracht mijn organen in gevaar en daarom werd een steunhart geplaatst. Dat is een mechanische pomp die de functie van het hart ondersteunt. Zo kon ik de wachttijd op mijn nieuwe hart overbruggen.” Het werd een spannende periode van 4 jaar. In 2014 kreeg Karin een donorhart.

Met sporten houd ik mijn nieuwe hart gezond

Na haar harttransplantatie wilde Karin goed zorgen voor haar nieuwe hart. Karin: “Het is van levensbelang om goed voor jezelf te zorgen. Ik pomp iedere dag mijn hart eventjes op. Sporten bij Fit4lady geeft mij de mogelijkheid om even een half uurtje lekker te bewegen. Zo blijf ik in goede conditie en in balans. Sporten geeft mij meer energie.

Stok achter de deur dankzij goede begeleiding

Na haar revalidatie vond Karin veel plezier in het wandelen in de polder. “Maar als het een dagje regent, stel je het uit en voor je het weet is de week weer om. Fit4lady is voor mij echt een stok achter de deur. Ik vind er prima begeleiding en mijn zus en vriendinnen trainen er ook. Ik bouw reserves op waardoor ik de dag beter door kom. Ik kan het iedereen – ook gezonde vrouwen – van harte aanbevelen.”

– Karin, Fit4lady Goeree

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services