Sporten is geen opgave voor mij

Vorig jaar vond ik het tijd om mezelf aan te pakken. Bij toeval las ik een advertentie van de Bikini-actie van Fit4lady Leeuwarden. Het sprak me aan. Vooral omdat genoemd werd dat er persoonlijke coaching wordt aangeboden. Ik dacht dat dit mij zou helpen om mijn goede voornemen ook echt vol te houden.

Inmiddels ben ik bijna een jaar verder. Het is geen opgave voor me om wekelijks een paar keer te sporten. Het kost me niet veel tijd – in een half uur rond ik mijn circuit af – en er hangt een gemoedelijke sfeer bij Fit4lady. Ik ben enkele kilo’s lichter en mijn conditie is duidelijk vooruitgegaan. Met deze resultaten ben ik heel tevreden.

Regelmatig drinken we na de inspanning even gezamenlijk een kopje koffie. Zelfs tijdens een vakantie in Noord-Holland ben ik blijven sporten. Met mijn abonnement kon ik in Schagen gewoon mijn wekelijkse training blijven doen.

Janette.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services