Dit heb je nodig voor 2 personen:

  • zakje veldsla of andere volle sla
  • 1/4 watermeloen
  • stuk Griekse feta, 200 g verpakt
  • komkommer
  • zout en peper naar smaak
  • bosje munt

Zo maak je het:

  • Verdeel de veldsla over een grote platte schaal of groot bord
  • Snijd de watermeloen in grove stukken, maar niet te groot. Hussel ze door de sla
  • Verkruimel de feta boven de watermeloen en verdeel het zoveel mogelijk over de hele schaal
  • Snijd een komkommer in de lengte door midden
  • Verwijder de zaadlijsten, door met een mes de zaadlijsten in een V-vorm in te snijden of verwijder ze met een lepel
  • Snijd de komkommerdelen dan in reepjes
  • Verwijder de muntblaadjes van de stelen en scheur ze boven de schaal
  • Breng de salade op smaak met zout en peper en evt. een beetje olijfolie of Balsamico dressing

Eet smakelijk!

Je kunt de watermeloen ook vervangen door aardbeien.