Glutenvrij brood

Dit recept is voor ongeveer 10 plakken glutenvrij brood.

Benodigheden

  • 5 eieren
  • ½ el citroensap
  • 60 ml gesmolten kokosolie
  • 50 gr havermeel
  • 60 gr amandelmeel
  • 3 el gebroken lijnzaad
  • 1 tl baksoda
  • 1 snuf zout
  • 3 eetlepels pompoenpitten + extra voor eroverheen
  • 3 eetlepels zonnebloempitten+ extra voor eroverheen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de eieren, citroensap en de afgekoelde gesmolten kokosolie in een kom.
  3. Roer in een ander kom de rest van de ingrediënten door elkaar en meng het vervolgens met het eimengsel.
  4. Doe het beslag in een beklede bakvorm en bekleed het met wat zaden en pitten.
  5. Bak het brood in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Check even met een satéprikker of het brood gaar is door deze in het brood te steken.

Eet smakelijk!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!