Dit recept is voor ongeveer 10 plakken glutenvrij brood.

Benodigheden

  • 5 eieren
  • ½ el citroensap
  • 60 ml gesmolten kokosolie
  • 50 gr havermeel
  • 60 gr amandelmeel
  • 3 el gebroken lijnzaad
  • 1 tl baksoda
  • 1 snuf zout
  • 3 eetlepels pompoenpitten + extra voor eroverheen
  • 3 eetlepels zonnebloempitten+ extra voor eroverheen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de eieren, citroensap en de afgekoelde gesmolten kokosolie in een kom.
  3. Roer in een ander kom de rest van de ingrediënten door elkaar en meng het vervolgens met het eimengsel.
  4. Doe het beslag in een beklede bakvorm en bekleed het met wat zaden en pitten.
  5. Bak het brood in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Check even met een satéprikker of het brood gaar is door deze in het brood te steken.

Eet smakelijk!