Fit4Lady – Leeuwarden | Fit4Lady

Fit4Lady – Leeuwarden

 

Effectiefste sportschool voor vrouwen in Leeuwarden: Fit4lady

Fit4lady LeeuwardeFit4lady Leeuwarden
Zuidvliet 292
8921 ET Leeuwarden
tel: 06-36410369
E-mail: leeuwarden@fit4lady.nl

Openingstijden:

Maandag 08:30 – 12:00 16:00 – 20:30
Dinsdag 08:30 – 12:00 16:00 – 20:30
Woensdag 08:30 – 12:00 16:00 – 20:30
Donderdag 08:30 – 12:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 16:00 – 20:30
Zaterdag 09:00 – 12:00
Zondag Gesloten


Trainsters

Sjoukje en Nathalie

 

Welkom bij Fit4lady Leeuwarden!

Welkom! Heb je zin om te gaan sporten? Bij ons ben je aan het juiste adres als je in weinig tijd veel effect wilt bereiken. Kom eens binnen en proef de sfeer en ervaar de training. De Personal Coaches staan altijd voor je klaar om je elke dag weer een leuke training te geven.

Onze kleinschalige, ontspannen club zal je helpen om met plezier binnen te stappen. We beginnen met een advies op maat.

Fit4lady is uniek:

Fit worden, zijn en blijven en dat in een zo kort mogelijke tijd. Wie wil dat nu niet? Wij vrouwen zeker. Dat het kan bewijst Fit4lady Leeuwarden. Op een ontspannen en eenvoudige manier werk je samen met de ervaren trainsters aan een fit lijf en een fitte geest. Hoe? Door elke week twee keer een half uur te sporten bij ons aan het Zuidvliet. Makkelijker kunnen we het je niet maken!

Jij bepaalt

Elke training doorloop je in een half uur tijd een circuit van fitnessapparaten voor je spierkracht,  afgewisseld met een conditietraining op steps. In 30 minuten train je alle belangrijke spiergroepen en verbeter je jouw conditie, gegarandeerd. Trainen doe je in je eigen tempo en op je eigen niveau. Je hoeft de apparatuur niet in te stellen; deze past zich aan aan jou tempo en kracht. Per 45 seconden wissel je de krachttraining af met conditietraining op goede muziek en altijd met personal coaching. Je kunt aanschuiven wanneer je maar wilt en trainen zo vaak je maar wilt. Onze gediplomeerde coaches zijn altijd aanwezig om je te helpen, uitleg te geven en je net dat beetje te motiveren om jezelf te overstijgen. Bovendien sport je niet alleen, maar in groepsverband en op het moment dat het jouw uitkomt. Na afloop staat de koffie of thee klaar.

Jij bent aan zet

Maak snel een afspraak voor een gratis proefles. We starten met een advies op maat. We meten je Body Mass Index, je vetpercentage en fitheid en maken vervolgens een persoonlijk trainingsplan. Ben je er klaar voor? Dan kun je gelijk aan de slag!

Tot snel bij Fit4lady Leeuwarden![/two_third]

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!